Senderos en Bici - Guía de Itinerarios Cicloturistas por la Provincia de AlicanteSenderos en Bici - Guía de Itinerarios Cicloturistas por la Provincia de Alicante
Español Valencià English

Les Rutes

   

Ruta 21: Sant Joan d’Alacant - Santa Faç - Sant Vicent del Raspeig - Agost - Castalla Actualitzada: Maig 2015 (Pàgina 1 de 2)

Fitxa de la Ruta

Descarregar en format PDF


Descarregar track GPS

Accés amb tren: Parada de Mutxavista del TRAM.
Tornada amb autobús: Castalla.
Dificultat: Mitjana.
Desnivell: 675 m.
Distància: 60,64 km.
Tipus de terreny: 34,61 km asfalt i 26,03 km terra.
Horaris tren: www.fgvalicante.com o en el Tlf.: 965 262 731.
Horaris autobús: www.subus.es o en el Tlf.: 965 520 562.
Cartografia: Mapa Militar d'Espanya, escala 1:50.000, fulls 28-33, 28-34 y 29-34.
Nota: Portar llanterna.


De la costa a l'interior de la província, per la via verda del Maigmó

Aquesta ruta ens porta des de la platja de Mutxavista fins a Castalla, en ple interior de la província. En la primera part pedalegem per zona urbanitzada i connectem les poblacions de Sant Joan d'Alacant i Sant Vicent del Raspeig per mitjà d'un magnífic carril bici. Prop d'agost, prenem la via verda del Maigmó per la qual travessem terres àrides i anem guanyant altura, sense a penes adonar-nos, i contemplem unes magnífiques vistes de tota la costa fins a arribar a les faldes del Maigmó, el pulmó d'Alacant. En l'última part pedalegem per la foia de Castalla, en què envoltats per serres com la del Menejador, penya Roja o Castalla, s'alternen camps de cultiu amb alguns boscos de pins. Aquesta ruta pot plantejar-se també en combinació amb les tres següents per a fer un viatge de diversos dies per la província.

Pàgina següent