Senderos en Bici - Guía de Itinerarios Cicloturistas por la Provincia de AlicanteSenderos en Bici - Guía de Itinerarios Cicloturistas por la Provincia de Alicante
Español Valencià English

Presentació


Si alguna cosa caracteritza a la província d'Alacant és la diversitat dels paisatges, els pobles i les tradicions culturals, que atrauen milers de visitants al llarg de l'any i converteixen la nostra província en un punt turístic de primer orde.

En aquesta nova publicació de la col•lecció "Senders", que tinc el plaer de presentar-vos, us proposem una manera diferent de fer turisme, més ecològica, divertida i saludable. Es tracta de descobrir Alacant amb bicicleta.

No cal ser atletes d'elit o tindre una preparació física alta. Únicament pretenem que gaudiu d'uns itineraris pensats i seleccionats per la bellesa i senzillesa.

Des del pla fins a la muntanya, 24 itineraris ens acosten a racons naturals únics, ben conservats, i a pobles que han sabut mantenir l’encant al llarg del temps, gràcies a unes gents treballadores i hospitalàries.

És una altra manera de viatjar, sense l'estrés que produeix moltes vegades el cotxe, d'una manera més neta i respectuosa amb el medi ambient. En definitiva, una manera de turisme més sostenible.

Recórrer els camins i les carreteres alacantines amb bicicleta permet tindre una visió més clara de la realitat de la nostra província, on el desenvolupament econòmic i social dels nostres pobles s'uneix al respecte per les tradicions i el passat.

Us volem invitar aleshores, des de la Diputació d'Alacant i a través d'aquestes pàgines, a "pedalejar" per Alacant. Tant si sou principiants, com experimentats ciclistes, trobareu suficients atractius per a gaudir de jornades inoblidables. Aquesta és almenys la nostra intenció.

Volem que servisca també la guia per a promoure l'ús de la bicicleta, un vehicle que brinda una magnífica oportunitat per a conéixer i gaudir, d'una manera saludable i sostenible, tota la riquesa natural i cultural de la nostra província. Espere que ho gaudiu i ho poseu en pràctica. Bona ruta!