Senderos en Bici - Guía de Itinerarios Cicloturistas por la Provincia de AlicanteSenderos en Bici - Guía de Itinerarios Cicloturistas por la Provincia de Alicante
Español Valencià English

Les Rutes

   

Ruta 6: Dénia - El Verger - Pego - Parc Natural de la Marjal de Pego-Oliva - El Verger - Dénia Actualitzada: Maig 2015 (Pàgina 1 de 2)

Fitxa de la Ruta

Descarregar en format PDF


Descarregar track GPS

Ver track en Wikiloc

Accés amb tren: Estació de Dénia.
Dificultat: baixa.
Desnivell: 60 m.
Distància: 50,15 km.
Tipus de terreny: 36,45 km asfalt y 13,70 km terra.
Horaris tren: www.fgvalicante.com o en el Tlf.: 965 262 731.
Cartografia: Mapa Militar d'Espanya, escala 1:50.000, fulls 30-31.
Notes: Notes: Es recomana portar prismàtics.


Per terres de marjal

Dénia.Aquesta excursió d'un dia ens acosta fins Pego, en el límit amb la província de València, on podrem passejar pels carrers i descobrir les nombroses empremtes del passat musulmà. A l'hora de menjar, podem delectar-nos amb algun dels plats típics a base d'arròs. A més, visitarem una de les zones humides més interessants del litoral mediterrani espanyol: El Parc Natural de la Marjal de Pego-Oliva, on els aficionats a l'ornitologia podran gaudir a gust observant la varietat d'aus que en ell habiten. Si fa bon temps ens podem banyar a les netes aigües del Bullent o a les del brollador de la font Salada, conegut per les aigües medicinals, i si estem en època de carnestoltes, assistir a la popular Baixada del riu Bullent.

Pàgina següent