Senderos en Bici - Guía de Itinerarios Cicloturistas por la Provincia de AlicanteSenderos en Bici - Guía de Itinerarios Cicloturistas por la Provincia de Alicante
Español Valencià English

Les Rutes

   

Ruta 16: Parc Natural de les Llacunes de La Mata i Torrevieja - Via verda de les Salines - Torrevieja Actualitzada: Maig 2015 (Pàgina 1 de 2)

Fitxa de la Ruta

Descarregar en format PDF


Descarregar track GPS

Accés amb autobús: Parada de La Mata.
Dificultat: baixa.
Desnivell: 50 m.
Distància: 13,60 km.
Tipus de terreny: 2,85 km asfalt i 10,75 km terra.
Horaris autobús: www.costazul.net o en el Tlf.: 965 924 660 • www.alsa.es o en el Tlf.: 902 240 202 Vegabus Tlf.: 965 457 553.
Cartografia: Mapa Militar d'Espanya, escala 1:50.000, fulls 28-36 y 28-37.
Nota: Portar prismàtics.


Pedalejant entre llacunes

Llacuna de les salines.A pesar de l'enorme desenvolupament urbanístic que ha experimentat Torrevieja en els últims anys, encara és possible trobar un paratge natural als voltants com el de les Llacunes de La Mata i Torrevieja, en què poder gaudir del contacte amb la natura. El Centre d'Informació, situat a l'inici de la ruta, és la perfecta introducció al que ens anem a trobar durant el nostre passeig. La segona part de l'itinerari transcorre per l'antic traçat del tren que unia Torrevieja amb Crevillent. Al final del nostre recorregut ens espera una interessant visita al Centre d'Interpretació de la Indústria Salinera, que ens farà veure la importància que aquesta activitat ha tingut en la història de la població.

Pàgina següent